Stichting Starfish

Kosten

Wat zijn de kosten voor de komende jaren?

2007 De kinderen bezoeken de Simunye Kleuterschool in de sloppenwijk totdat ze geschikt zijn om overgeplaatst te worden naar een betere kleuterschool in Gonubie ('Busy Bodies'), waar ze worden voorbereid op de basisschool. De kosten zijn 150 Rand (€ 17,-) per maand per kind.
* Totaal per maand: € 50,-*
2008 De kinderen bezoeken de Simunye Kleuterschool in de sloppenwijk totdat ze geschikt zijn om overgeplaatst te worden naar een betere kleuterschool in Gonubie ('Busy Bodies'), waar ze worden voorbereid op de basisschool. De kosten zijn 150 Rand (€ 17,-) per maand per kind.
* Totaal per maand: € 50,- *
2009 De kinderen bezoeken kleuterschool 'Busy Bodies' totdat ze overgeplaatst kunnen worden naar Gonubie basisschool. De kleuterschool kost 700 Rand (€ 78,-) per maand per kind. De kinderen verblijven hier de hele dag van 's morgens 7.00 uur tot 's middags 17.30 uur. Op school krijgen de kinderen warm eten en een broodmaaltijd (en zijn zodoende gegarandeerd van goede voeding elke dag). De kinderen moeten een jaar van tevoren ingeschreven worden voor het volgende jaar, gezien het beperkt aantal plaatsen.
* Totaal per maand: € 234,- *
2010 Gonubie Basisschool. Huidige tarieven voor het eerste jaar 490 Rand (€ 55,-) per maand per kind
* Totaal per maand: € 165,- *

Dit zijn alleen de schoolkosten. Schooluitstapjes en vervoer van en naar school vanuit de sloppenwijk brengen extra kosten met zich mee.